mensen verkochten hun auto via verkoopautosnel.nl!

Werkwijze

Verkoopautosnel.nl koopt alle soorten auto’s op. Defect, schade, geen APK of een hoge kilometerstand is geen probleem. Wij hebben een driestappenplan opgesteld waarmee uw auto snel verkocht wordt.


1. Bied uw auto telefonisch aan of maak gebruik van het verkoopformulier 

Voor het verkopen van uw auto, kunt gebruik maken van ons onlineverkoopformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een richtprijs af te spreken. Ook maken wij, indien akkoord, telefonisch een afspraak om de auto bij u thuis te bezichtigen. Wilt u echter heel snel uw auto verkopen, neem dan direct telefonisch contact op met ons. Wij zijn dagelijks van 9.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar op0900 33 222 33. Ook dan wordt een richtprijs afgesproken omvervolgens een afspraak te maken om uw auto bij u thuis te bezichtigen.


2. Wij bezichtigen uw auto
Het bezichtigen van de auto gebeurt op de afgesproken tijd, bij u voor de deur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar ons bedrijf in Lelystad te komen. Zorgt u er in ieder geval voor dat u het kentekenbewijs en eventuele APK-bewijs bij u draagt. Tijdens de bezichtiging wordt bekeken of uw auto aan onze eisen voldoet. Dit wordt gedaan door een professionele automonteur. Als er gebreken zijn die eerder niet gemeld zijn, doen wij u opnieuw een bod. Indien de auto aan uw omschrijving voldoet, bieden wij u de eerder aangeboden richtprijs.


3. Wij komen tot een overeenkomst
Wanneer u akkoord bent met ons bod, ontvangt u direct contant geld. De auto wordt op dat moment gevrijwaard. U kunt dan ook meteen uw autoverzekering enmotorrijtuigenbelasting stopzetten. Dit laatste gebeurt automatisch. Uw verkochte auto nemen wij mee op de oplegger.

Twitter

Opel Vectra GTS 2.2 DTi-16V Elegance aangeboden van bouwjaar 2003 uit Lelystad voor € 2200,- http://t.co/GpHaYRGWGM

Mercedes-Benz E 220 CDI Classic Combi aangeboden van bouwjaar 2000 uit Lelystad voor € 3000,- http://t.co/WTF2d2m7Xi

Recensies

Laura uit laren

Ik heb mijn auto verkocht aan www.verkoopautosnel.nl. Dit ging erg vlot en geheel zonder problemen ik had niet verwacht dat mijn auto verkopen zo snel kon. Ik kon daardoor mijn auto zonder een hoge financiering aanschaffen.